Werkzaamheden Fluvius in Zandvoordestraat

Door Björn Anseeuw op 2 juni 2020, over deze onderwerpen: Oostende, West-Vlaanderen

De firma Fluvius is momenteel aan het werk in de Zandvoordestraat tussen Daikin en de Legaardsdijk. Een bedrijf in de Legaardsdijk wordt er van gas voorzien. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, wordt een aantal verkeersmaatregelen genomen.

Tijdens de week van 2 juni begint Fluvius met werkzaamheden in de Zandvoordestraat voor de aankoppeling van een gasleiding voor een bedrijf in de Leegaardsdijk. De omwonenden werden op de hoogte gebracht door de aannemer.

De planning ziet er als volgt uit:

Week 2 t/m 5 juni 2020

Opbraak parkeerstrook en goot aan de zijde even huisnummers tussen Daikin Europe en Legaardsdijk. Opritten zijn tijdelijk niet toegankelijk. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, wordt gewerkt met verkeerslichten voor het doorgaand verkeer.

Deze week gebeuren de graafwerken, de koppeling van de gasleiding en het aanvullen van de werfputten.

Weekend van 6 en 7 juni 2020

Vrijdagavond worden de lichten opzijgezet en is er tijdens het weekend terug normaal verkeer mogelijk in dit gedeelte van de Zandvoordestraat. Ook de opritten zullen dan opnieuw toegankelijk zijn.

Week van 8 t/m 12 juni 2020

Vanaf maandag 8 juni worden de verkeerslichten teruggeplaatst. Tijdens deze week wordt het definitieve herstel van de parkeerstrook en de goot uitgevoerd. Opritten opnieuw tijdelijk onderbroken voor definitief herstel. Op 12 juni zouden de werken, onder voorbehoud van een gunstig verloop van de werken, afgewerkt moeten zijn.

Aansluitend wordt nog verder gewerkt in de Legaardsdijk, maar zonder hinder in de Zandvoordestraat.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is