Ontmoetingscentrum ’t Kasteeltje tijdelijk gesloten wegens stabiliteitsproblemen

Door Björn Anseeuw op 2 augustus 2019, over deze onderwerpen: Oostende

In de gebouwen van Ontmoetingscentrum ’t Kasteeltje en de Buitenschoolse Kinderopvang in Zandvoorde werden stabiliteitsproblemen vastgesteld. “Om de veiligheid te garanderen, is beslist om het gebouw onmiddellijk te sluiten voor onbepaalde duur. Op dit moment is de aannemer aan het werk om de site veilig te stellen. Samen met de stabiliteitsingenieurs wordt de komende weken hard gewerkt aan een oplossing zodat het gebouw zo snel mogelijk weer kan gebruikt worden. De Zwanefeesten die dit weekend op de site plaatsvinden kunnen zonder probleem doorgaan,” verduidelijkt eerste schepen Björn Anseeuw.

De Buitenschoolse Kinderopvang wordt tot eind augustus verplaatst naar de basisschool De Puzzel afdeling Meiboom. De ouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht van deze wijziging.

De dagelijkse maaltijd in OC ’t Kasteeltje wordt in een van de andere Ontmoetingscentra georganiseerd. Voor de maaltijdgebruikers van ’t Kasteeltje wordt indien nodig gratis vervoer naar een van de andere OC’s geregeld.

Voor de verschillende activiteiten georganiseerd in OC ’t Kasteeltje wordt de komende dagen zoveel mogelijk naar een alternatieve locatie gezocht. Sommige activiteiten die dit weekend en begin volgende week plaatsvinden zullen uit noodzaak worden afgelast. Zo wordt het Zomerontbijt op dinsdag 6 augustus afgelast.

De Stad probeert om voor zoveel mogelijk activiteiten een alternatieve locatie te zoeken. Wie vragen heeft over de activiteiten in ’t Kasteeltje kan terecht bij Jessie Lambrecht, Centrumleider OC ’t Kasteeltje, op het nummer 059 43 45 94 of kasteeltje [at] oostende.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is