AWV voert werken uit aan het kruispunt Gistelsesteenweg - Zilverlaan - Oprit

Door Björn Anseeuw op 7 december 2020, over deze onderwerpen: Mobiliteit, Oostende

Om de zichtbaarheid op het kruispunt van de Gistelsesteenweg met de Zilverlaan/Oprit te verbeteren, voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vanaf maandag 7 december werken uit aan dit kruispunt. De werkzaamheden zullen zo'n 3 dagen duren.

Om de zichtbaarheid van de overstekende fietsers en voetgangers er te verhogen, zal het Agentschap Wegen en Verkeer er vanaf maandag 7 december aanpassingswerken uitvoeren. Afhankelijk van het weer zullen de werkzaamheden een drietal dagen in beslag nemen.

Om alles vlot en veilig te laten verlopen, worden er enkele tijdelijke verkeersmaatregelen genomen:

De Zilverlaan wordt afgesloten richting N346 Gistelsesteenweg vanaf de Koolmeesstraat. Autoverkeer moet via de Fresialaan richting de N346 (uitkomen aan bakkerij Deneubourg). Vanaf N346 Gistelsesteenweg richting Stene blijft wel mogelijk.
Oprit wordt afgesloten richting N346 Gistelsesteenweg vanaf  de Kievitstraat. Autoverkeer kan via de Merelstraat, Lijsterstraat en Pauwenplein richting N346. Vanaf N346 Gistelsesteenweg richting Vogelwijk blijft wel mogelijk.

Fietsers en voetgangers moeten geen omleiding volgen. Op de N346 Gistelsesteenweg wordt gewerkt met driekleurige verkeerslichten en kan het verkeer beurtelings door.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is